:: Tiedot    :: Kuvia Spotty

synt. 5.7.1993
sileä tricolor
korkeus: 28cmSpotty KoiraNet -tietokannassa

 

Spotty on ensimmäinen russelini ja ostettu juuri niin kuin ei missään tapauksessa saisi koiraa hankkia... Eli sunnuntailehdessä oli ilmoitus myytävistä jackrussellinterriereistä. Niitä oli pakko mennä katsomaan, kun rotu kuulosti ihan vieraalta ja kasvattajakin asui mukavasti Turussa. Puolustukseksi tässä kerrottakoon, että olimme kyllä päättäneet hankkia koiran, edellisistä koirista oli jo muutama vuosi.

Joten se oli sillä selvää, kun pikku Spotty taapersi meitä pihalla vastaan ja lähtiessämme olisi väkisin halunnut jo mukaan... Kahden minuutin pikaneuvottelut ja sovimme hakevamme Spottyn seuraavana päivänä...
Lapsuudenkodissani oli kettuterrieri, kuten 60-luvulla oli muotia. Ärhäkkä ja kiukkuinen, rakasti hyökätä kiinni miesten housunlahkeisiin... Joten mielikuva terrieristä oli ainakin realistinen. Tosin Spotty osoittautui sosiaaliseksi ja luotettavaksi laumanjäseneksi, kerrassaan mukavaksi koiraksi... Spotty rakasti agilityä, muutama vuosi harrastettiin mutta möllikisoja pidemmälle ei edetty. Rotuyhdistyksen järjestämissä epävirallisissa näyttelyissä käytiin myös ja rotuun päästiin suoraan näyttelytuloksilla, kun jackrussellinterrieristä tuli reksiteröity rotu. Spottylla on neljä pentuetta.