:: Tiedot  :: Tulokset  :: Kuvia  :: PentueetFearless Faith of Jack's Paradise

 5.8.2001-8.3.2015
sileä t/w
korkeus:27 cm
kasvattaja: kennel Jack's Paradise, Hollanti

Silmät ja povet tarkastettu -07, OK

Pipsa KoiraNet -tietokannassaPipsa on pieni tomera koira joka tuli meille Hollannista, Jack`s Paradise-kennelistä puolen vuoden odotuksen jälkeen.
Olin toivonut itselleni näyttely- ja jalostuskoiraa, mutta tärkeintä tietysti oli saada uusi perheenjäsen Spottyn kaveriksi.....
Pipsalla todettiin pieni häntämutka n. 4kk iässä, joka katkaisi haaveet näyttelyurasta mutta yksi serti sille kuitenkin saatiin! Häntämutka ei sen elämää ole haitannut vähääkään, kaikenlaista kivaa on harrastettu: agilitya ( mistä Pipsa ei kumma kyllä tykännyt yhtään...), erilaisia kursseja mm. kanttarellikoirakurssi, naksutinkurssi, erilaisia toko ym. kursseja.
Eniten se rakastaa temppujen tekemistä, joita onkin kertynyt aikamoinen kokoelma. Kesällä Pipsan aika kuluu mökillä meressä polskien ja oravia jahdaten, josta orava ja Pipsa ovat tehneet todellisen urheilulajin:o)
Pipsa on nyt kymmenvuotias ja koiralaumassa selvä johtaja, aika reilu sellainen kyllä:o)
Mielellään se toimisi koko perheen johtajana, välillä katselee minua ilmeellä" millä tuonkin ohi pääsis", joten johtajuusharjoituksia tehdään aina silloin tällöin tarpeen mukaan!
Pipsa on erittäin ihmisrakas ja kun on vieraita talossa niin se kulkee sylistä syliin ja jää siihen josta löytyy paras rapsuttaja=)

Pipsan aika lähteä tuulien mukaan tuli maaliskuussa -15, se sairastui jo syksyllä mast-solukasvaimeen ja päätettiin jättää väliin kaikki rankempi hoito, Pipsahan oli jo 13.5v. Kortisonilla saatiin lisäaikaa, sen elämänlaatu oli hyvää loppuun saakka. Tämä pikku-Pipsa oli lauman ehdoton kuningatar ja meidän perheen ensimmäinen russelityttö, kaipaus ja rakkaat muistot Pipsasta elää sydämissämme. Pipsa tuhkattiin ja tuhkat haudattiin Spottyn viereen samaan hautaan Karunaan.
 

Pipsalla on yksi pentue, joista Wimppa-uros on ollut minulle se näyttelykoira jota Pipsasta odotin!

Suku:

Sprankle Shota of Jack's Paradise Rojen Maximus Malung Orinoco
Myrmidon Meg
Just Jill of Jack's Paradise Just Call Me Joe The Hunters Love
Sophie
Treasure Tracy of Jack's Paradise Beau The Macho of Jack's Paradise Rojen Maximus
Penny
Bette Middler of Jack's Paradise Tango
Pepper